Bromfiets

Scooter of Bromfiets lessen

scooter rijsnel

Bromfiets lessen

Na het behalen van je bromfiets theorie kun je rijlessen volgen. Bromrijles wordt door ons gegeven op scooters. Dat bevordert het leertempo en zorgt ervoor dat je sneller slaagt. Voor het volgen van rijlessen moet je 16 jaar zijn! vlot en veilig kom jij met de scooter op de plaatsen waar je graag heen wilt. In de praktijklessen leer je de fijne kneepjes van het bromfiets rijden van onze motor-instructeur.

Hoeveel praktijklessen je precies nodig hebt is per persoon verschillend.  Dit  is  onder andere  afhankelijk  van  je  rijvaardigheid,  kennis  over  de  bromfiets,  leersnelheid  en verkeersinzicht. De overheid gaat er bij het bromfietsrijbewijs vanuit dat gemiddeld 5 rijlessen voldoende zouden moeten zijn voor de bromfiets.

Bromfiets les

Proefles
€ 50,-
4 Les + Examen
€ 349,-
5 Les + Examen
€ 399,-

Scooter examens

6 Les + Examen
€ 449,-
Praktijk examen
€ 199,-
Her examen
€ 199,-

Spoed opleiding

Wil je in één dag je brommer of scooter rijbewijs halen? Met onze praktijkopleiding voor scooter rijbewijs kun je bij Rijbewijs-service je in de ochtend bromfiets rijlessen volgen en in de middag leg je het praktijkexamen af bij het CBR. Onze zeer ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs staan voor je klaar!

spoed scooter examen

Spoedcursus scooter

Proefles
€ 50,-
4 Les + Examen
€ 399,-
5 Les + Examen
€ 449,-

Spoedcursus bromfiets

Proefles
€ 50,-
Praktijkexamen spoed
€ 229,-
Herexamen spoed
€ 229,-

Theoriecursus bromfiets

Theorie cursus geven we in een unieke lesmethode, waardoor je helemaal klaargestoomd wordt voor het theorie examen in 1 dag. Veel leerlingen gaan de fout in door te denken dat je met het lezen van de bekende dure theorieboeken zelf het examen makkelijk kan halen.

Onze manier van lesgeven is precies op dezelfde manier als dat het CBR het examen toetst. Omdat we 99% examengericht lesgeven, haal je je theorie-examen gewoon in 1 keer!

Dag opleiding
€ 125,-
Halfe dag cursus
€ 75,-
Theorie examen
€ 75,-
Theorie taxi
€ 299,-
stem_installations1.jpg
Wij hebben een unieke methode ontwikkeld. Dankzij deze methode is het bijna niet meer mogelijk om te zakken! Zakken is na het volgen van onze cursus zo goed als onmogelijk. Zelfs als je het al een aantal keer zelf hebt geprobeerd bij het CBR. Zak je toch, dan mag je onbeperkt de theoriecursus gratis overdoen!

Abdel Lodewijk

Theorie meester, rij instructeur

Intake les

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Neem dan een intake les. De proefles kost nu tijdelijk €50,- De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.
Winkelwagen