Vragen

Veelgestelde vragen, auto motor bromfiets taxi

Vragen

Heb je een vraag?

Hieronder vind je de meest veelgestelde vragen. Kom je er niet uit?  Ga naar de contactpagina en je krijgt snel antwoord van ons.

Waar rijd rijbewijs service?

De instructeurs van rijbewijs service rijden in aantal steden van Nederland, waaronder in de grootste steden: Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Diemen en Zaandam. Bekijk meer steden. Bekijk op  onze pagina vestigingen of we bij jou in de buurt rijden of neem contact op met rijbewijs service.

Is de proefles echt gratis?

Ja, bij afname van een 30 les pakket, dan is de proefles inderdaad gratis! Anders kost het eenmalig €50,-

Actie Pakket 2024

Bij Rijbewijs service bieden wij een voordelig pakket van 10 rijlessen voor een scherpe prijs €425,-. Deze actie is alleen in gehele januari 2024 geldig. Wees snel bij. We zien je bij de rijles je tegemoet.. MELD NU SNEL AAN voor informatie..

Hoeveel autorijlessen heeft iemand nodig om te slagen?

Hoeveel rijlessen iemand nodig heeft, is per leerling verschillend. Bij een proefles kunnen wij al wel een aardige inschatting maken hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Een snelle leerling kan met  25 a 35 lessen al op examen. Val je onder de gemiddelde leerling? dan volstaan ongeveer 35 a 45 rijlessen voor een eerste rijexamen.

auto rijden

Vragen

Hoe snel kan ik beginnen?

Wij hebben geen wachtlijsten en over het algemeen kun je vrij snel beginnen met je rijopleiding. Er zijn wel eenaantal populaire dagen en tijdstippen die snel volgeboekt staan. Het is dus wel afhankelijk van de dag en het tijdstip dat je zelf kunt. Hoe flexibeler je bent des te sneller kun je beginnen. Wil je graag weten wanneer we voor jouw plek hebben? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen zodat we kunnen  kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik ben 16,5 jaar. Mag ik al autorijlessen volgen?

Ja, door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen. Meer Info.

Vragen

Kan ik ook losse autorijlessen nemen in plaats van een heel pakket?

Het is altijd mogelijk om per les te betalen. Toch maak je met een wat completer pakket het jezelf wel makkelijker zodat je niet iedere keer aan de betaling van je rijlessen hoeft te denken.

Word ik thuis opgehaald?

Ja, indien wij lessen in jouw regio, kan je thuis worden opgehaald door een vaste instructeur/trice.

scooter rijsnel

Vragen

Wat is een Eigen Verklaring? 

Een Eigen Verklaring is een formulier met vragen over jouw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Voor het rijbewijs moet je namelijk niet alleen rijvaardig zijn, maar ook medisch geschikt. Van te voren kun je op onze eigen aanvraagkaart  de vragen doorlezen en beantwoorden. Indien je alle vragen met nee kunt  beantwoorden, kunnen wij de Eigen verklaring online indienen bij de aanvraag van deeltoets 3 of examen. Het CBR zal de kosten hiervan van onze rekening courant afschrijven. Meer Info

Rijschool machtigen?  

Als je een rijexamen wilt afleggen, moet je onze rijschool machtigen via DigiD. Over het machtigen via DigiD kun je terecht op onze instructiepagina van CBR. Wil je meer weten neem dan contact op met ons..

Wat als ik zak voor mijn rijexamen?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Geen probleem! op je volgende herexamen(s) krijg je korting van onze rijschool. Het enige wat je afneemt zijn een paar losse rijlessen naar het herexamen toe. Dit is altijd nodig, omdat er tijdens deze rijlessen extra wordt gewerkt aan het onderdeel waarop je bent gezakt. Op die manier weet je zeker dat je de volgende keer wel slaagt!

Intake les

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Neem dan een intake les. De proefles kost nu tijdelijk €50,- De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

Winkelwagen