Taxi opleiding

Chaufferskaart, Trambaanontheffing, CBR examen

Taxi opleiding

Streef naar succes op de snelweg! Wil je een boeiende carrière als taxichauffeur beginnen? Met (naam) is de sleutel tot jouw succes, op de weg. Tijdens onze leerzame cursus krijg je grondige kennis van verkeersregels, veilig rijden, klantenservice en professionele navigatietechnieken. Met ervaren instructeurs en praktijkgerichte training ben je klaar om te schitteren in de taxibranche. Start je opwindende reis vandaag en zet de eerste stap naar een bloeiende carrière als gecertificeerde taxichauffeur!

Wat kun je verwachten:
Theorielessen en praktische hands-on ervaring. Inzicht in lokale routes en de snelste manieren om klanten te vervoeren. Klantgerichte benaderingen voor uitmuntende service. Certificering en ondersteuning bij het vinden van een baan.

Praktijk lessen

Bij Praktijk Lessen Opmaat bieden we hoogwaardige en persoonlijke rijlessen aan die afgestemd zijn op jouw behoeften. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en efficiënte leerervaring, zodat jij met vertrouwen de weg op kunt. Of je nu net begint met rijden of je vaardigheden wilt verbeteren, wij staan voor je klaar. Schrijf je vandaag nog in voor onze praktijklessen en ervaar het verschil. Bij Praktijk Lessen Opmaat maken we van jou een zelfverzekerde en competente bestuurder.

taxi amsterdam

Theoriecursus

Ontdek de snelste weg naar jouw taxi-carrière met onze beknopte en effectieve theoriecursus voor de taxi. Leer alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je taxipraktijklessen, behaal je chauffeurskaart en word een professionele taxichauffeur. Met onze combinatiecursus ontvang je bovendien een trambaanontheffing. Registreer vandaag nog en begin morgen aan jouw taxiopleiding. Voordelen: Onze theoriecursus biedt kandidaten de nodige kennis en vaardigheden om met vertrouwen doel te benaderen. We bieden een uitgebreide leerervaring met deskundige instructeurs en praktische leermiddelen.

Ben je op zoek naar een uitgebreide theoriecursus en wil je meer informatie over het behalen van je taxi theorie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze theoriecursus taxi biedt een kort en krachtig programma waarmee je alle benodigde kennis opdoet om succesvol te zijn in je taxipraktijk lessen en je chauffeurskaart te behalen. 

Taxi opleiding volledig chauffeurskaart

Theoriecursus
€299
Praktijk examen + begeleiding
€489
Chauffeurskaart:Theoriecursus + Exm. 4 uur praktijkles + CBR examen
€1099

Taxi opleiding trambaanontheffing

Theoriecursus
€299
Praktijk examen + begeleiding
€489
Trambaanontheffing: 8 u theoriecursus + exm, 8 uur praktijkles + CBR examen
€1449

Schrijf je vandaag in

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Neem dan een intake les. De proefles kost nu voor taxi € 65,- De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

Theoriecursus

Over ons rijbewijs service

Rijbewijs service heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het geven van auto - motor - brommer - taxi - theorie alle categorie - WRM - BE rijbewijs. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Alkmaar, Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Hoofddorp, Haarlem, Hoorn, Leiden, Leusden, Utrecht, en Zaandam. Onze rijschool is gevestigd in Amsterdam.
Winkelwagen