Taxi aanvragen

Taxi cursus & examen aanvragen

Taxi cursus aanvragen

Ontdek de snelste weg naar jouw taxi-carrière met onze beknopte en effectieve theoriecursus voor de taxi. Leer alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je taxipraktijklessen, behaal je chauffeurskaart en word een professionele taxichauffeur. Met onze combinatiecursus ontvang je bovendien een trambaanontheffing. Registreer vandaag nog en begin morgen aan jouw taxiopleiding. Voordelen: Onze theoriecursus biedt kandidaten de nodige kennis en vaardigheden om met vertrouwen doel te benaderen. We bieden een uitgebreide leerervaring met deskundige instructeurs en praktische leermiddelen.

thought-catalog-655495-unsplash.jpg

Wil jij taxichauffeur worden? Haal nu je basisdiploma en word een professionele beroepschauffeur. Bij Taxi Opleidingscentrum bieden wij een complete opleiding aan bestaande uit zowel theorie als praktijk. Nieuwsgierig? Ontdek de kracht van onze theoriecursus en dagcursus op rijbewijs-service.nl. Ga naar webshop en klik voor aanbetaling en vul nu onderstaande formulier in. Start vandaag nog met jouw nieuwe carrière!  Tijdelijk Examen plekken zijn Amsterdam, Haarlem & Zaandam.

theorie cursus amsterdam
    Meld je nu aan !

    Voor Theorie cursus: Auto, Motor, Bromfiets, Vrachtwagen, Taxi CCV, WRM Begeleiding en nog veel meer vraag voor meer informatie,

    taxi amsterdam
    Winkelwagen